Tečaj nege in striženja psov

Tečaj je namenjen posameznikom,ki se želite naučiti nege in striženja psov.Poučili vas bomo o različnih tehnikah striženja in urejanja psov.Tečaj traja 80 ur.

 

POTEK TEČAJA

Tečaj zajema teoretičen in praktičen del.Teorija vključuje poznavanje najpogostejših pasem in standarde striženja,poznavanje kozmetike,opreme in pripomočkov za striženje in nego.

V praktičnem delu pa vas bomo poučili striženja in trimanja,krajšanja krempljev,čiščenje ušes in predelov okrog oči,nega blazinic,nega intimnih predelov,praznenje analne žleze,odstranjevanje parazitov,higijene v salonu,spoznavanje pasje psihologije,poslovanje pasjih salonov in trgovin.

 

 

CENA TEČAJA

Cena tečaja znaša2.500€ (v ceni je vključen DDV).Po prejemu prijave vam pošljemo predračun.Akontacija za tečaj znaša 500€.Preostali znesek poravnate pred  pričetku tečaja.V primeru neudeležbe tečaja akontacije ne vračamo.Ure tečaja so prilagodljive glede na vaš raspoložjlivi čas.Termini so razpisani skozi celo leto.Zaradi zagotovitve optimalnega znanja sprejemamo naenkrat samo enega tečajnika.